X
EtusivuReseptitKana-tomaattipasta

Kana-tomaattipasta

3.7
Keskiarvo: 3.7 (10 arviota)
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
kananrintaa (2-3 kpl)
400
tomaattimurskaa
2 Knorr Fond "du Chef" Yrtti -annosfondia
300
pennepastaa (kuivapaino)
3 pekonin siivua
1
Créme Bonjour Chili -tuorejuustoa
(juustoa koristeluun)
Valmistusohje: 

1. Kääri perunat folioon ja paista niitä uunissa 30 min ajan.


Leikkaa paistista 1 pihvi / hlö. Sekoita keskenään 1/2 Fond “du Chef” Yrtti -annosfondi ja noin 2 dl juoksevaa margariinia. Anna pihvien marinoitua seoksessa 1-5 h.


2. Paista pihvit kauniin ruskeiksi. Ota pihvit pois pannulta ja laita 150-asteiseen uuniin  noin 15 minuutiksi.


3. Lisää paistinpannulle 7 dl vettä ja Knorr Fond “du Chef” Täyteläinen liha -annosfondi. Anna kiehahtaa ja tarkista maku. Mikäli kastike on liian suolaista, lisää vettä.


4. Keitä parsakaali ja porkkana suolalla maustetussa vedessä ja tarjoile heti.


5. Puolita uuniperunat ja tarjoa Créme Bonjour Kanttarelli -tuorejuuston kanssa.


Pasta:


 


1. Pastan keittämisen kultainen sääntö on käyttää 10 kertainen vesimäärä pastan painoon verrattuna ( 5 l vettä 0,5 kilolle pastaa).


2. Lisää 8 g suolaa jokaista vesilitraa kohti ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.


3. Kun pasta on valmis, kutsu perhe syömään ja kata pasta kulhoon kauniin kastikeastian lähettyville. Voit tarjota pastan myös valmiiksi lautasilta, ja ripotella halutessasi juustoa päälle.


 


Vinkki:


Jos todella haluat tehdä vaikutuksen vieraisiin, koristele lautaset muutamalla paistetulla herkkusienellä. Mikäli haluat tarjota perheellesi enemmän kasviksia, lisää kastikkeeseen hienoksi pilkottua sipulia, porkkanaa ja selleriä ja lisää ne joukkoon pekonin ruskistuttua.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista