Etusivu Reseptit Kantarelli-kesäkurpitsatagliatelle (K)

Kantarelli-kesäkurpitsatagliatelle (K)

4
Average: 4 (18 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
300
kantarelleja
1
punasipulia
2.5
Flora ruoka kevyt & paksu -kasvirasvasekoitetta
0.8
suolaa
0.5
sokeria
0.3
rouhittua mustapippuria
0.5
persiljaa
250
tagliatelle-nauhamakaronia
1
kesäkurpitsaa
paistamiseen:
Flora Culinessea
Valmistusohje: 

Paista puhdistetut kantarellit nopeasti kuivalla paistinpannulla. Lisää pannulle ruokalusikallinen Flora Culinessea ja suikaloitu sipuli. Kuullota hetki. Sekoita joukkoon Flora ruoka ja mausta kastike suolalla, sokerilla ja pippurilla. Kuumenna ja sekoita joukkoon hienonnettu persilja. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Suikaloi kesäkurpitsa kuorimaveitsellä. Paista kesäkurpitsasuikaleet rasvassa paistinpannulla. Sekoita kesäkurpitsa vastakeitetyn pastan joukkoon ja tarjoa kantarellikastikkeen kanssa. Annoksen täydentävät raikas salaatti, leipä ja Flora-margariini. Idea! Kantarellien tilalla voit käyttää myös muita tuoreita sieniä.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista