Etusivu Reseptit Kantarellikastike (G,K)

Kantarellikastike (G,K)

4
Average: 4 (1 vote)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
300
kantarelleja
1
sipulia
2
Flora Culinessea
1
yrttisuolaa
0.3
valkopippuria
2.5
Flora ruoka 15 %
Valmistusohje: 

Ruskista hienonnetut kantarellit ja sipulisilppu Flora Culinessessa. Anna seoksen muhia kaikessa rauhassa paistinpannussa. Lisää mausteet ja Flora Ruoka. Hauduta miedolla lämmöllä kunnes kastikkeen rakenne on sopivaa. Tarjoa kalan, lihan, kanan tai kasvisten kastikkeena. Kantarellikastike sopii hyvin myös kuorruttamiseen ja lämpimiin voileipiin.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista