Etusivu Reseptit Kantarelliletut

Kantarelliletut

3.92857
Average: 3.9 (14 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Taikina:
1
maitoa
3 kananmunaa
n. 4 dl vehnäjauhoja
suolaa
sokeria
50
Flora Kulta juoksevaa
Paistamiseen Flora Kulta juoksevaa
Täyte:
300
Crème Bonjour Kantarelli tuorejuustoa
125
parmesaania
1 sipuli
500
tuoreita kantarelleja
suolaa ja mustapippuria
Paistamiseen Flora Kulta juoksevaa
Valmistusohje: 

Taikina:


Vatkaa kananmunat maitoon. Sekoita vähitellen joukkoon noin 4 desiä jauhoja. Lisää ripaus suolaa ja sokeria. Lisää lopuksi Flora juokseva.


Anna taikinan turvota n. puoli tuntia. Paista letut kuumalla pannulla Flora juoksevassa kauniinvärisiksi ja rapeareunaisiksi.


Täyte:


Puhdista ja pilko sienet sekä kuutioi sipuli. Paista sieni-sipuliseos pannulla Flora juoksevassa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.


Raasta parmesaani. Sekoita kaikki ainekset tuorejuustoon.


Täytä letut, kierrä rullalle ja ripottele halutessasi pinnalle juustoraastetta. Voitele uunivuoka Flora juoksevalla ja paista letut 180° 10–15 minuuttia.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista