Etusivu Reseptit Kantarellirisotto (K)

Kantarellirisotto (K)

3.827585
Average: 3.8 (29 votes)

Mehevä risotto syntyy hitaasti hämmennellen. Makua ristottoon tuovat Fond "du Chef" -annosfondista valmistettu täyteläinen liemi, parmesaani sekä syksyn sadon kantarellit.

annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
8
vettä
2
Knorr Fond "du Chef" kasvis- tai kana-annosfondia
3
risottoriisiä
300
kantarelleja
1
purjosipulia (valkoiset osat)
1
Flora Kokin salaisuus -voiöljyseosta
1.5
Flora Kevyt Ruoka 7 %
150
parmesaanijuustoa
0.5
mustapippuria
18
salvian lehteä
1
Flora Kokin salaisuus -voiöljyseosta
Valmistusohje: 
  1. Kuumenna vesi ja annosfondit kattilassa kiehuvaksi.

  2. Viipaloi purjon valkoiset osat ja huuhtele kylmällä vedellä. Halkaise kantarellit.

  3. Kuumenna Flora Kokin salaisuus paistokasarissa. Lisää purjoviipaleet ja kuullota ne läpikuultaviksi. Lisää sienet ja hauduta keskilämmöllä sekoitellen, kunnes niistä tuleva neste on haihtunut.

  4. Lisää risottoriisi paistokasariin. Lisää kiehuvaa lientä erissä riisin joukkoon: anna risoton poreilla ja odota, että edellinen erä on imeytynyt riisin joukkoon ennen seuraavan lisäämistä. Risottoriisin kypsymisaika on 16-18 minuuttia.

  5. Lisää Flora Ruoka ja raastettu parmesaani ja mausta mustapippurilla. Kuumenna kiehuvaksi.

  6. Viimeistele risottoannokset Flora Kokin salaisuudessa paistetuilla salvianlehdillä ja tarjoile maalaispatongin kanssa.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista