Etusivu Reseptit Kanttarelli-pekoni-pastakastike

Kanttarelli-pekoni-pastakastike

3.82143
Average: 3.8 (28 votes)
Anonyymi

Alkuperäiseen reseptiin ei tule kanttarelleja, mutta niitä tuppaa olemaan joinakin vuosina pakastimessa niin paljon, että saa keksimällä keksiä mihin kaikkeen voisi käyttää. Eli hyvin voi jättää sienet pois, maistuvaa on ilmankin.

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
140
pekonia
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
2
pakastetuja kanttarelleja (tuoreena vajaa litra)
3
vettä
0.5
lihaliemikuutio (tai vähän enemmän)
100
Creme Bonjour Taco-tuorejuustoa
2
mustapippuria
0.5
persiljasippua
2
tummaa suurustetta
1
pieni paprika
0.5
chilijauhetta
Valmistusohje: 

Pilko pekoni ohuiksi siivuiksi ja laita pannulle (voi laittaa kylmään). Purista kanttarelleista sulamisvesi pois, jos ovat pakkasesta, lisää pannulle ja paista pekonia ja sieniä 5 min. (pekonin rasva riittää, ei tarvitse öljyä).

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, paistele taas muutama minuutti ja lisää sitten suikaloitu paprika, vielä pari minuuttia paistoa.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja tuorejuusto, rouhittu mustapippuri sekä chilijauhe.


Tässä vaiheessa pastan vesi kiehumaan, kastike saa hautua kunnes spagetti on valmis.


Suurusta kastike tummalla suurusteella mieleiseksesi ja lisää silputtu persilja.


(Tarkista suola, yleensä ei tarvitse lisätä, koska sitä on pekonissa, lihaliemessä ja juustossa tarpeeksi).


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista