Etusivu Reseptit Karpalomuffinsit

Karpalomuffinsit

3.75
Average: 3.8 (4 votes)
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2.5
Flora Kulta juoksevaa
200
Crème Bonjour Karpalo tuorejuustoa
2.5
sokeria
4 kananmunaa
2
vaniljasokeria
5
vehnäjauhoja
1.5
leivinjauhetta
0.5
suolaa
3
tuoreita tai pakastettuja karpaloita
1
pekaanipähkinöitä
Kuorrute:
2.5
Flora Vispiä
200
Crème Bonjour Karpalo tuorejuustoa
1
tomusokeria
Valmistusohje: 

Sekoita Flora juokseva, tuorejuusto ja sokeri kevyeksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen, samalla voimakkaasti vatkaten.


Yhdistä jauhot, vaniljasokeri, suola ja leivinjauhe. Lisää seos taikinamassaan. Sekoita vain sen verran että jauhot sekoittuvat taikinaan, älä vatkaa. Lisää lopuksi karpalot ja rouhitut pekaanipähkinät.


Annostele taikinaa muffinsivuokiin, siten että vuosta täyttyy 3/4 osaa. Paista 200 °C:ssa noin 25 minuuttia.  Taikinan kypsyyttä voi kokeilla puutikulla.


Vispaa Flora Vispi vaahdoksi, sekoita sekaan tomusokeri ja tuorejuusto. Pursota tai levitä seosta jäähtyneiden muffinsien päälle ja koristele pekaanipähkinärouheella.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista