Etusivu Reseptit Kasvisbolognese (K,L)

Kasvisbolognese (K,L)

4.75
Average: 4.8 (12 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
n. 2,5 dl soijarouhetta
n. 5 dl vettä
1 Knorr Fond “du Chef” Kasvisannosfondi
1
tomaattimurskaa
1 pieni punasipuli
1 iso valkosipulinkynsi
kourallinen kirsikkatomaatteja
tuorechiliä
tuoretta basilikaa
musta- ja valkopippuria, paprikamaustetta, timjamia
spagettia
Valmistusohje: 

Lisää soijarouhe ja Knorr Fond “du Chef” Kasvisannosfondi kiehuvaan veteen ja pienennä lämpöä niin, että kastike saa hautua hiljalleen kiehuen.


Paloittele sipulit, kirsikkatomaatit sekä chili ja lisää kastikkeen sekaan. Lisää myös tomaattimurska.


Hauduta, kunnes kastike sakenee. Lisää lopuksi mausteet.


Tarjoa spagetin kanssa. Raasta halutessasi pinnalle juustoa. Koristele annos tuoreella basilikalla.


Vinkki!


Halutessasi voit korvata soijarouheen HK:n naudan jauhelihalla. Paista 400 grammaa jauhelihaa Flora Culinesse juoksevassa ja lisää ainesten sekaan kasvisfondin sijaan Knorr Fond ”du Chef” Naudanliha-annosfondi.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista