Etusivu Reseptit Kasvisgratiini (K,♥)

Kasvisgratiini (K,♥)

4.23077
Average: 4.2 (26 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
sipulia
0.5
valkokaali
100
pinaattia
1
Knorr Fond "
Du Chef"
Kasvisannosfondi
0.5
rouhittua mustapippuria
1
Flora Kevyt Ruokaa
2
kesäkurpitsaa
1
munakoisoa
kastike:
0.5
Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta 2
0.5
ruisjauhoja
3
rasvatonta maitoa
2.5
Flora Kevyt Ruokaa
0.5
Knorr Fond "
Du Chef"
Kasvisannosfondi
0.5
valkopippuria
0.5
muskottipähkinää
0.5
juustoraastetta
Valmistusohje: 

Valmista aluksi valkokastike. Kuumenna Becel Juokseva kattilan pohjalla. Lisää ruisjauhot ja anna kiehua hetki. Lisää maito, Flora Kevyt Ruoka ja annosfondi koko ajan sekoittaen. Kiehauta kastike ja anna sen kiehua miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia. Mausta pippurilla ja muskotilla.

Kuori ja hienonna sipuli. Suikaloi valkokaali. Kuullota kasarissa Becel Juoksevassa sipuli, valkokaali ja pinaatti. Lisää annosfondi ja Flora Kevyt Ruoka, anna hautua muutama minuutti. Leikkaa kesäkurpitsasta ja munakoisosta noin 3 mm paksuja pitkittäisiä viipaleita.

Voitele uunivuoka Becel Juoksevalla. Aloita gratiinin kokoaminen kaatamalla neljännes valkokastikkeesta vuokaan. Lado seuraavaksi kesäkurpitsaviipaleita ja pinnalle puolet kaali-pinaattikastikkeesta. Lado päälle kerros munakoisoa ja pinnalle loput kaali-pinaattikastikkeesta. Asettele päällimmäiseksi loput kesäkurpitsasta ja loput valkokastikkeesta. Ripottele pinnalle vähän juustoraastetta ja paista 175°C:n lämpötilassa noin 25-30 minuutin ajan.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa gratiini höyryävän kuumana raikkaan salaatin ja tumman leivän kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista