Etusivu Reseptit Kasvisquiche (K)

Kasvisquiche (K)

3.842105
Average: 3.8 (19 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
pohja:
1
Maizena piirakkapohja-aineksia
täyte:
4 banaani salottisipulia tai normaalia salottisipulia
10
kirsikkatomaatteja
150
pakastepinaattia
2.5
Crème Bonjour Cuisine Valkosipuli ja Yrtit
2.5
Flora Kuohua
5 kananmunaa
1
rouhittua mustapippuria
Valmistusohje: 

1. Valmista piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Painele taikina leivinpaperilla vuoratun piirakkavuoan (halkaisija 20 cm) pohjalle ja reunoille mahdollisimman tasaisesti. Esipaista pohjaa 175 asteisessa uunissa 10 min.


2. Leikkaa kuorittu sipuli lohkoiksi ja halkaise tomaatit. Kuullota kaikki kasvikset paistinpannulla Flora juoksevassa muutama minuutin ajan. Sekoita Cuisine, Flora Kuohu, kananmunat, sulatettu pinaatti ja pippuri keskenään ja kaada ne pohjan päälle. Kaada kuullotetut kasvikset vuokaan päällimmäiseksi.


3. Paista quichea uunissa 175 °C:n lämpötilassa noin 45 minuuttia. Jos pinta tummenee liikaa niin voit laittaa paistoksen päälle folion.


 


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista