Etusivu Reseptit Kasvissyöjän grilliburgeri (K)

Kasvissyöjän grilliburgeri (K)

4.22222
Average: 4.2 (9 votes)
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Burgeri:
4 ciabatta sämpylää
2 kesäkurpitsaa
4 avokaadoa
4
sitruunamehua
200
vähälaktoosista halloumijuustoa
Pesto:
1 puntti basillikaa
1 valkosipulin kynsi
50
cashew pähkinöitä
50
raastettua parmesaanijuustoa
4
oliiviöljyä
Bataatti-porkkanaranskalaiset:
1 bataatti
4 porkkanaa
Suolaa
Kasviöljyä uppopaistamiseen
Sriracha-sitruunadippi:
1 Hellmann´s Real majoneesia
1
srirachakastiketta
1
sitruunamehua
Valmistusohje: 

Pesto:


Bataatti-porkkana  ranskalaiset:


Burgeri:


Sriracha-sitruunadippi


 


Tarjoile burgerit heti bataatti-porkkana ranskalaisten sekä chiracha-sitruunadipin kera.


 


Vinkki! Voit halutessasi käyttää valmista pestoa burgereissa.


Resepti:


Eveliina Kaasalainen, Tommi Ekholm, Leila Sierla, Janne Markkanen


Laita ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi, lisää oliiviöljyä tarvittaessa


Kuori porkkanat ja bataatit ja pilko ne ranskalaisiksi.


Paista 180c öljyssä kunnes kasvikset ovat saaneet väriä, jos haluat oikein rapeita ranskalaisia, paistaa kasvikset kahteen kertaan


Ripottele ranskalaisille suolaa


Viipaloi kasvikest ja juusto


Halkaise sämpylät


Paista kesäkurpitsa ja viipaloitu halloumijuusto pannulla


Sivele pestoa ciabattasämpylälle, aseta peston päälle paisetut kesäkurpitsta ja halloumijuusto.


Laita viipaloitu avokaado päälimmäiseksi ja kaada sitruunamehua avokaadon päälle


Laita sämpylän kansi burgerin päälle


Sekoita sitruunamehu, majoneesi ja srirachakastike kulhossa. Kastikkeen tulisuutta voi säädellä muuttamalla sriracha määrää


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista