Etusivu Reseptit Kasvistäytteiset kesäkurpitsat (K)

Kasvistäytteiset kesäkurpitsat (K)

4
Average: 4 (6 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
kesäkurpitsaa
2
oliiviöljyä
1
sitruunapippuria
1
fenkolia
400
kukkakaalia
1 ps Knorr Hollandaisekastikeaineksia
1.5
maitoa
100
Crème Bonjour Yrttitarhaa
Valmistusohje: 

Halkaise kesäkurpitsa ja koverra sisus pois. Laita kesäkurpitsan puolikkaat öljyllä voideltuun uunivuokaan. Voitele myös puolikkaiden sisäpinta öljyllä ja ripottele pinnalle sitruunapippuria. Paloittele puhdistettu fenkoli ja kesäkurpitsan sisus. Pese ja lohko kukkakaali. Sekoita kastikeainespussin sisältö ja maito kattilassa. Kuumenna kastike samalla koko ajan sekoittaen ja keitä pari minuuttia. Sulata joukkoon tuorejuusto. Lisää kastikkeeseen kasvikset. Nostele täyte kesäkurpitsan puolikkaille ja kypsennä uunissa 200 °C lämpötilassa noin puoli tuntia.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista