Etusivu Reseptit Katkarapu-pähkinäsalaatti (G)

Katkarapu-pähkinäsalaatti (G)

4.3
Average: 4.3 (10 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
200
katkarapuja
0.3
jäävuorisalaattia
0.5
kesäkurpitsaa
1
banaania
0.5
mansikoita
1
hasselpähkinärouhetta
2
rosépippuria
pinnalle:
100
Crème Bonjour Mustapippuri-tilliä
0.5
Becel majoneesia
0.5
appelsiinimehua
0.5
maitoa
Valmistusohje: 

Sulata ja valuta katkaravut. Suikaloi jäävuorisalaatti, paloittele kesäkurpitsa kolmioiksi, viipaloi banaanit ja mansikat. Laita banaanit appelsiinimehuun hetkeksi, jotta ne eivät tummu. Kokoa raaka-aineista salaatti korkeaan tarjoiluastiaan. Notkista tuorejuusto haarukalla sekoittaen. Lisää joukkoon majoneesi,appelsiinimehu ja maito. Kaada kastike salaatin päälle. Koristele mansikoilla, salaatinlehdillä ja rosépippurilla.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista