Etusivu Reseptit Katkarapu-simpukkapasta

Katkarapu-simpukkapasta

3.866665
Average: 3.9 (15 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
300
pastaa
1
sipulia
1
Flora Culinessea
1.5
valkoviiniä
2.5
Crème Bonjour Cuisine Valkosipuli & Yrttiä
150
katkarapuja
1
simpukoita
2
tillisilppua
Valmistusohje: 

Laita pasta (esim. gnocchi) kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista sillä aikaa kastike. Leikkaa sipuli kuutioiksi. Kuullota sipulit Flora Culinessessa paistokasarissa. Lisää joukkoon valkoviini ja anna kiehua hetki. Lisää kastikkeen joukkoon Crème Bonjour Cuisine, katkaravut ja valutetut simpukat. Kuumenna kastike, mutta älä enää keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty. Valuta pastat ja yhdista kastikkeen kanssa. Annostele lautasille ja ripottele pinnalle tilliä.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista