Etusivu Reseptit Katkaraputäytteiset pitat (6:lle)

Katkaraputäytteiset pitat (6:lle)

4.375
Average: 4.4 (16 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Kastike:
2.5
Crème Bonjour Cuisine Tilli&Sitruuna
1 kurkku
2 valkosipulinkynttä
1
hunajaa
Täyte:
200
katkarapuja
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 punasipuli
2 tomaattia
1 valkosipulinkynsi
0.5
kuivattua oreganoa
0.5
kuivattua timjamia
100
fetajuustoa kuutioina
oliiviöljyä paistamiseen
Lisäksi:
jääsalaattia
pitaleipiä
Valmistusohje: 

Kuori ja halkaise kurkku. Poista siemenet kovertamalla lusikalla. Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi ja valuta siivilässä ylimääräinen neste pois. Sekoita kulhossa Cuisine Tilli&Sitruunan joukkoon hienonnetut valkosipulin kynnet ja hunaja, lisää valutettu kurkkuraaste. Laita kastike jääkaappiin maustumaan.


Sulata ja valuta katkaravut. Suikaloi paprikat ja sipuli, kuutioi tomaatit ja hienonna valkosipuli.


Paista pannulla öljyssä paprikoita ja sipuleita kunnes ne hieman pehmenevät, lisää tomaattikuutiot ja mausteet, hauduta hetki. Lisää lopuksi katkaravut ja fetakuutiot, kuumenna nopeasti.


Kuumenna pitaleivät uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä leivät jääsalaatilla, katkarapupaistoksella ja kastikkeella.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista