Etusivu Reseptit Kaura-mantelikakku kauden marjoilla ja suklaakastikkeella

Kaura-mantelikakku kauden marjoilla ja suklaakastikkeella

4.357145
Average: 4.4 (14 votes)

Kaura-mantelikakun marjoja voi vaihdella sesongin mukaan!

annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
Flora Culinesse juoksevaa
2
(luomu) kaurahiutaleita
1
sokeria
3
vehnäjauhoja
1
leivinjauhetta
1
kanelia
1 kananmuna
2
mantelirouhetta
tuoreita mansikoita ja mustikoita
2
Flora Kuohua
Koristeluun:
sitruunankuorta
suklaakastiketta
Valmistusohje: 

Näin valmistat kaura-mantelikakun:


  1. Sekoita kaikki raaka-aineet kulhossa tasaiseksi taikinaksi.

  2. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille levyksi.

  3. Paista uunin ylätasolla 180° uunista riippuen 12–15 minuuttia.

  4. Leikkaa jäähtyneestä taikinalevystä suorakulmioita.

Annoksen kokoaminen:


  1. Vaahdota Flora Kuohu.

  2. Kokoa annos asettelemalla kakkukulmioiden päälle tuoreita marjoja, Flora Kuohua sekä suklaakastiketta.

  3. Koristele raastetulla sitruunankuorella.

helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista