Etusivu Reseptit Keltainen uunikala (G)

Keltainen uunikala (G)

0
Ei äänestetty
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
600
silakkafileitä
2
sitruunapippuria
4
ruohosipulia
10
mantelilastuja
1.5
Flora ruoka 15 %
0.5
Knorr Kalaliemikuutioita
1
Maizena maissitärkkelystä
1
kurkumaa
Valmistusohje: 

Laita silakkafileet voideltuun uunivuokaan. Mausta kalapalat sitruunapippurilla tai sitruunaisella kalamausteella, ruohosipulisilpulla ja mantelilastuilla. Sekoita Flora ruoka joukkoon murennettu liemikuutio, maissitärkkelys ja kurkuma. Kaada seos kalojen päälle. Kypsennä 200 °C lämpötilassa noin 30 minuuttia. Tarjoa sipulilla höystetyn perunasoseen kanssa. Idea! Voit valmistaa uunikalan haluamastasi kalasta.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista