Etusivu Reseptit Kermainen kasvisgratiini

Kermainen kasvisgratiini

3.866665
Average: 3.9 (15 votes)
Anonyymi

Kermainen maistuva kasvisgratiini

Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
450
parsakaalia
450
kukkakaalia
1
babyporkkanoita
0.5
sulatejuustoa
2
ruokakermaa
juustoraastetta
Valmistusohje: 

Laita jäiset porkkanat, kukka- ja parsakaalit uunivuokaan.

Sekoita joukkoon ruokakerma.

Laita uuniin n.10min 200 asteeseen.

Jos näyttää että nestettä on hurjasti niin kaada hieman pois.

Lisää sitten pilkottu sulatejuusto ja peittele koko komeus paksun juustoraastekerroksen alle.

Paista vielä uunissa 30-40 min.

Tämän saman toki voi tehdä yhtä hyvin tuoreilla kasviksilla, ne kannattaa kuitenkin esikeittää ennen paistoa.

Vaihtelemalla kasviksia oman maun mukaan saat monenlaista gratiinia.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista