Etusivu Reseptit Kesäinen kasviskeitto (G,K)

Kesäinen kasviskeitto (G,K)

4.333335
Average: 4.3 (6 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
n. 150 g kukkakaalia
2
porkkanoita
10
vihreitä papuja
1
Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondi
1
sokeria
1
valkoviinietikkaa
0.5
vettä
1
Knorr täyteläinen kasvissosekeitto
Valmistusohje: 

1. Leikkaa kukkakaalin nuput irti. Kuori porkkanat ja leikkaa kuorittu porkkana kuorimaveitsellä pituussuunnassa ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa papupalkojen päät pois.


2. Kiehauta vesi ja lisää sinne annosfondi, sokeri ja etikka. Laita kiehuvaan veteen pavut ja kukkakaalinnuput. Keitä minuutti ja lisää porkkana. Keitä minuutti ja kaada kasvikset siivilään. Leikkaa pavut pieniksi kiekoiksi.


3. Kuumenna kasvissosekeitto kiehuvaksi. Kasaa keitetyt kasvikset lautasille kauniiksi keoksi ja kaada keitto varovasti kasvisten viereen.


Vinkki! Voit myös laittaa keiton kannuun ja kaataa sen lautasille vasta pöydässä, näin värikkäät kasvikset pääsevät parhaiten oikeuksiinsa.


 


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista