Etusivu Reseptit Kesäkurpitsakeitto (G)

Kesäkurpitsakeitto (G)

4
Average: 4 (1 vote)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
sipulia
2
valkosipulinkynttä
1
Flora Culinessea
2
kesäkurpitsaa
5
vettä
200
Crème Bonjour Maustamaton 15%
1
suolaa
0.5
mustapippuria
Valmistusohje: 

Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuumenna rasva ja kuullota sipuleita hetki kattilassa. Suikaloi kesäkurpitsat ja lisää ne kattilaan. Kuullota noin 10 minuuttia. Lisää vesi ja hauduta kasviksia, kunnes ne ovat pehmeitä. Lisää joukkoon tuorejuusto ja soseuta keitto sauvasekoittimella. Kuumenna, mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista