Etusivu Reseptit Kesäkurpitsapasta katkarapukastikkeella

Kesäkurpitsapasta katkarapukastikkeella

4.296295
Average: 4.3 (27 votes)

Tässä ohjeessa kesäkurpitsa korvaa perinteisen pastan!

annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1.5 kesäkurpitsaa
2
Flora Culinesse juoksevaa
1
Crème Bonjour Katkarapu tuorejuustoa
200
isoja katkaravunpyrstöjä
2
Hellmann’s Real majoneesia
tuoretta chiliä
pinjansiemeniä
yrttejä
Valmistusohje: 

Näin valmistat kesäkurpitsapastan katkarapukastikkeella:


  1. Pese kesäkurpitsat ja siivuta ne pituussuunnassa ohuiksi esimerkiksi juustohöylän avulla. 

  2. Kuullota suikaleet nopeasti vähän pehmeiksi rasvassa. Älä paista liian pehmeiksi!

  3. Sekoita pienessä kattilassa katkaravut, tuorejuusto, majoneesi ja pieneksi hakattu chili, ja kypsennä kastikkeeksi. 

  4. Kokoa annokset lautasille, ja viimeistele chilirenkailla ja yrteillä.

helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista