Etusivu Reseptit Keventäjän tomaattinen jauhelihakeitto

Keventäjän tomaattinen jauhelihakeitto

3.90909
Average: 3.9 (11 votes)

Tomaattinen jauhelihakeitto maistuu säällä kuin säällä! Keventäjän tomaattinen jauhelihakeitto sisältää vähärasvaista jauhelihaa ja terveellisiä kasviksia. Makua jauhelihakeittoon saat helposti Knorr Fond "du Chef" annosfondin avulla. Jauhelihakeittoresepti sisältää noin kuusi annosta. Tarjoile jauhelihakeitto basilikan kera.

tomaattinen jauhelihakeitto
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1 iso sipuli
2 isoa valkosipulinkynttä
400
vähärasvaista jauhelihaa
1
Flora Culinesse juoksevaa
4 keskikokoista perunaa
2
vettä
1 Knorr Fond ”du Chef” Naudanliha-annosfondia
1.5
cayennepippuria
1
suolaa
5 kokonaista maustepippuria
5 kokonaista mustapippuria
3 laakerinlehteä
1
kuivattua basilikaa
400
ruskeita tölkkipapuja
500
paseerattua tomaattia
Valmistusohje: 

Pese ja pilko perunat. Keitä. Pilko sipulit pieniksi kuutioiksi. Kuumenna rasva pannulla ja kuullota sipulit. Lisää jauheliha sipulien joukkoon. Ruskista. Sekoita jauheliha-sipuliseoksen joukkoon Knorr annosfondi sekä suola ja cayennepippuri. Lisää jauheliha perunoiden joukkoon ja anna kiehua hiljalleen matalalla lämmöllä. Valuta ja huuhtele pavut. Sekoita ne keittoon yhdessä paseeratun tomaatin kanssa. Lisää loput mausteet. Anna keiton muhia kannen alla miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Tarjoile.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista