Etusivu Reseptit Kiinalainen ankka-kaalikeitto

Kiinalainen ankka-kaalikeitto

3.689655
Average: 3.7 (29 votes)

Kiinalainen ankka-kaalikeitto lämmittää mausteisuudellaan!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2 ankan rintafileetä
5
pala purjoa
1 sipuli
2
suikaloitua kiinankaalia
1
Flora & Voi
0.5
soijakastiketta
1
sokeria
1
raastettua inkivääriä
2 tähtianista
1 kanelitanko
1
fenkolinsiemeniä
0.5
neilikkaa
1
vettä
1
Knorr Fond ”du Chef” kana-annosfondi
Valmistusohje: 

Näin valmistat kiinalaisen ankka-kaalikeiton:


  1. Poista ankan rintafileistä rasva ja leikkaa fileet ohuiksi siivuiksi.

  2. Hienonna purjo ja sipuli.

  3. Kuumenna Flora & Voi kattilassa ja kuullota sipuleita rasvassa noin 5 minuuttia.

  4. Lisää viipaloidut rintafileet ja kypsennä vielä 5 minuuttia.

  5. Lisää seuraavaksi kattilaan mausteet sekä soija ja sekoita.

  6. Lisää vesi ja annosfondi.

  7. Keitä noin 20 minuuttia miedolla lämmöllä ja lisää suikaloitu kiinankaali.

Voit tarjoilla keiton seurana esimerkiksi riisiä.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista