Etusivu Reseptit Kirjolohikastike

Kirjolohikastike

4
Average: 4 (11 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
0.2
kirjolohifileetä
0.3
purjosipulia
1
Becel Juokseva kasviöljyvalmiste
2.5
rasvatonta maitoa
2.5
Flora Kevyt Ruokaa
0.5
Knorr Kalaliemikuutioita
3
Maizena vaaleaa suurustetta
0.5
rouhittua mustapippuria
3
tillisilppua
Lisäksi:
3
riisi-kaurasekoitusta
Valmistusohje: 

Suikaloi nahaton kirjolohi. Paista suikaleet kypsiksi ja nosta sivuun. Kuullota ohuiksi viipaleiksi leikattu purjo Becel Juoksevassa paistinpannulla. Lisää maito, Flora Kevyt Ruoka, liemikuutio, kuumenna ja suurusta Maizena pikasuurusteella koko ajan sekoittaen. Lisää mustapippuri ja suikaloitu kirjolohi. Viimeistele maku tillillä. Keitä riisi-kaurasekoitusta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa riisikauran, salaatin ja täysjyväleivän kanssa.  


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista