Etusivu Reseptit Kirkas kasviskeitto (G,K)

Kirkas kasviskeitto (G,K)

3.75
Average: 3.8 (20 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
120
palsternakkaa
1 keskikokoinen porkkana
200 ruskeita herkkusieniä
1
Flora Kulta juokseva
3
Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondi
1
pippuria
1
vettä
1 purjo
0.75 punainen chili
10 cm pala kiinankaalia
Valmistusohje: 

1. Puhdista sienet ja viipaloi ne. Kuori palsternakka sekä porkkana ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi tai tikuiksi. Kuumenna paistinpannu ja lisää sinne rasva ja juureskuutiot sekä sienet. Paista kasviksiin kaunis väri ja nosta paistinpannu pois liedeltä.


2. Halkaise purjo ja poista ulommainen kerros. Huuhtele purjon sisus huolellisesti ja suikaloi se ohuiksi suikaleiksi. Huuhtele chili ja poista siemenet. Hienonna se pieniksi kuutioiksi. Huuhtele kiinankaali ja suikaloi se ohuiksi suikaleiksi.


3. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää kiehuvaan veteen pippuri, annosfondit ja juurekset, sienet ja chili. Keitä juureksia kunnes ne ovat lähes kypsiä n. 15 min. Lisää sekaan kiinankaali ja keitä juurekset kypsiksi.


4. Tarjoile keitto sellaisenaan tai alkuruokana. Jos haluat tehdä keitosta ruokaisamman lisää sekaan pussi riisinuudeleita.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista