Etusivu Reseptit Kirkas papu-kikhernekeitto ruisleipäkrutongeilla (K,♥)

Kirkas papu-kikhernekeitto ruisleipäkrutongeilla (K,♥)

4
Average: 4 (18 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
vettä
2
salottisipulia
2
valkosipulinkynttä
1
Becel Juokseva kasviöljyvalmiste
2
Knorr Fond "Du Chef" Kasvisannosfondi
3
perunaa
100
palsternakka
100
juuriselleriä
2
porkkanaa
2
laakerinlehteä
2
kokonaista mustapippuria
1
valkoisia papuja
1
kikherneitä
4
persiljasilppua
Lisäksi:
2
ruisleipäviipaleita
2
Becel Juokseva kasviöljyvalmiste
2
timjamia
1
valkosipulijauhetta
1
pippurisekoitusta
Valmistusohje: 

Kuori ja hienonna salottisipuli ja valkosipuli. Kuori ja leikkaa palsternakka, juuriselleri ja porkkana suikaleiksi. Kuori ja leikkaa puikulaperuna neljään tai kuuteen osaan riippuen koosta. Kuullota sipulit ja juurekset kattilassa Becel Juoksevassa. Lisää vesi, annosfondi, perunat, laakerinlehdet ja pippurit. Anna kiehua kunnes perunat ovat melkein pehmeitä. Lämmitä uuni 200°C:n lämpötilaan. Leikkaa ruisleipä noin 0,5 cm kokoisiksi kuutioiksi. Sekoita ruiskuutiot, Becel Juokseva ja mausteet. Laita pellille ja paista uunissa 5-10 minuuttia kunnes kuutiot saavat rapean pinnan. Lisää keittoon valutetut pavut ja kikherneet, anna kiehua kunnes perunat ovat pehmeitä. Lisää persiljasilppua ja tarjoa krutonkien kanssa.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista