Etusivu Reseptit Konvehtimousse ja banaani-piparipannukakku marinoidulla greipillä. (K)

Konvehtimousse ja banaani-piparipannukakku marinoidulla greipillä. (K)

4.555555
Average: 4.6 (9 votes)
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
mousse:
n. 2 dl suklaakonvehteja (ei marmeladi täytteisiä)
1
Flora Vispiä
1
limettimehua
pannukakku:
3
maitoa
1 banaani
1 kananmuna
1.5
vehnäjauhoja
1
hienonnettua piparia
2
Flora Kulta juoksevaa
greippi:
1 greippi
1
sokeria
1
vettä
pinnalle:
hienonnettua piparia
tomusokeria
konvehteja
Valmistusohje: 

1. Sulata suklaakonvehdit vesihauteessa. Vatkaa Flora Vispi kevyesti ja lisää sulannut suklaa sekä limettimehu sekaan. Kun mousse on tasaisen kuohkeaa peitä se kelmulla ja laita jäähtymään jääkaappiin kahdeksi tunniksi tai pakkaseen n. tunniksi.


2. Tee pannukakkutaikina. Murskaa piparit hienoksi ja soseuta banaani. Sekoita maito, muna, banaani, pipari ja jauhot keskenään ja anna levätä noin 30 min. Paista pannukakut rasvassa paistinpannua kunnes molemmat puolet ovat kauniin ruskeita.


3. Laita vesi ja sokeri kattilaan ja kiehauta niitä noin 10 minuuttia. Kuori greippi ja leikkaa hedelmäliha talteen. Jäähdytä vesi-sokerilientä hetki ja kaada se greippilohkojen päälle. Anna greipin marinoitua vähintään 15 minuuttia.


4. Kokoa annos lautaselle ja koristele tomusokerilla, hienonnetulla piparilla ja konvehteilla.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista