Etusivu Reseptit Kreikkalainen pitsa (K)

Kreikkalainen pitsa (K)

4
Average: 4 (13 votes)

Kreikkalaisessa pitsassa maistuvat kasvisten lisäksi oliivit ja fetajuusto!

annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4
valmista pitsapohjaa
Täyte:
100
Crème Bonjour Valkosipuli tuorejuustoa
3
tomaattisosetta
4
isoa tomaattia
1
keltainen paprika
1
punasipuli
120
salaattijuustokuutioita
16
mustaa oliivia
2
mozzarellaraastetta
Pinnalle: rucolaa
Valmistusohje: 

Näin valmistat kreikkalaisen pitsan:


  1. Nosta valmiit pitsapohjat kahdelle leivinpaperoidulle uunipellille.

  2. Sekoita kulhossa maustettu tuorejuusto ja tomaattisose.

  3. Levitä seos tasaisesti pitsapohjille.

  4. Viipaloi tomaatit ja paprika ja jaa pitsapohjille.

  5. Kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi.

  6. Nostele pitsan päälle salaattijuustokuutioita, punasipulirenkaita ja oliiveja.

  7. Ripottele päälle juustoraaste.

  8. Paista pitsat 250-asteisessa uunin keskitasossa noin 8 minuuttia.

  9. Koristele pitsat rucolasalaatilla.  

helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista