Etusivu Reseptit Kreolilainen pata (G)

Kreolilainen pata (G)

4.333335
Average: 4.3 (9 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
0.5
HK Viljapossun ulkofileetä
1
sipulia
2
Flora Culinessea
100
salamia
2.5
Flora ruoka 15 %
1
Knorr Vasikkafondia
1
paprikaa
1
hillosipuleita
1
oliiveja
2
kurkkusalaattia
1
mustapippuria
0.3
suolaa
Valmistusohje: 

Leikkaa liha kuutioiksi ja hienonna sipuli. Ruskista lihapalat rasvassa laakeassa kasarissa. Lisää sipuli ja jatka paistamista miedolla lämmöllä, kunnes sipuli on kuullottunut. Lisää kasariin viipaloitu salami. Kaada joukkoon Flora Ruoka ja liemitiiviste. Lisää suikaloitu paprika, hillosipulit, oliivit ja kurkkusalaatti. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes liha on kypsää. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa keitetyn riisin tai pastan kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista