Etusivu Reseptit Krutongeilla kruunatut paprikat

Krutongeilla kruunatut paprikat

3.833335
Average: 3.8 (6 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
3 eriväristä paprikaa
150
Crème Bonjour Piparjuuri tuorejuustoa
2
Hellmann’s Valkosipuli majoneesia
½ sipuli
200
tuoreita herkkusieniä
4 viipaletta pekonia
2
aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioituna
1
Flora Kulta margariinia
2 paahtoleipäviipaletta
ripaus mustapippuria ja suolaa
päälle parmesaania
Valmistusohje: 

Halkaise paprikat ja poista niistä siemenet. Puhdista ja pilko sienet. Kuutioi sipuli.


Sulata paistinpannulla 1 rkl margariinia. Paista sienet ja sipuli kevyesti rasvassa. Ripauta sekaan hieman suolaa ja mustapippuria. Siirrä syrjään jäähtymään.


Kuutioi paahtoleipä ja paahda kuutioihin kaunis väri kuumalla, kuivalla pannulla.


Paloittele pekonista, sienistä ja tomaateista pieniä kuutioita. Notkista tuorejuusto sekoittamalla siihen 2 rkl valkosipulimajoneesia. Yhdistä tuorejuusto-majoneesitahnaan sienet, pekoni ja tomaatit. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria.


Täytä paprikat ja ripottele krutongit täytteen päälle. Paista täytetyt paprikat uunissa leivinpaperin päällä 200° noin 10–15 minuuttia tai kypsennä ne grillissä. Raasta paprikoiden päälle halutessasi parmesaania. Tarjoile sellaisenaan tai lisukkeena.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista