Etusivu Reseptit Kuorrutettu jauheliha-sipulikeitto

Kuorrutettu jauheliha-sipulikeitto

3.333335
Average: 3.3 (12 votes)

Jauheliha-sipulikeitto kuorrutetaan leivällä ja juustolla!

Kuorrutettu jauheliha-sipulikeitto
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
300
HK jauhelihaa
2
valkosipulinkynttä
1
vettä
1
Knorr Ranskalainen sipulikeitto keittoainekset
1
valkoviiniä
4
paahtoleipäviipaletta
3
juustoraastetta
Valmistusohje: 

Näin valmistat kuorrutetun jauheliha-sipulikeiton:


  1. Ruskista jauheliha ja hienonnettu valkosipuli kattilassa.

  2. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi.

  3. Sekoita joukkoon keittoainekset ja viini.

  4. Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla 15 minuuttia.

  5. Jaa keitto neljään uuninkestävään keittokulhoon.

  6. Paahda leivät paahtimessa ja jaa laita leivät joko kokonaisina tai paloina keiton pinnalle.

  7. Ripottele päälle juustoraaste.

  8. Kuorruta uunissa 225 °C:n lämpötilassa 5 minuuttia ja tarjoa höyryävän kuumana.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista