Etusivu Reseptit Kuttucheddar mac’n’cheese

Kuttucheddar mac’n’cheese

3.96
Average: 4 (25 votes)

Perinteinen makaronilaatikko saa maukkaan päivityksen maustetulla ruokakermalla sekä cheddar-juustolla!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
makaroneja
4
Flora normaalisuolaista margariinia
2
vehnäjauhoja
200
Kuttucheddar juustoa
2
täysmaitoa
2
Crème Bonjour Paahdettu sipuli ruokakerma
1
Knorr Fond ”du Chef” kasvis-annosfondi
3
mustapippuria
Valmistusohje: 

Näin valmistat kuttucheddar mac'n'cheese -laatikon:


  1. Keitä makaronit ohjeen mukaisesti. Valuta vesi pois.

  2. Sulata margariini laakeassa kattilassa ja lisää vehnäjauhot. Sekoittele ja kypsennä hetki.

  3. Lisää lämmitetty maito, ruokakerma sekä kasvis-annosfondi ja anna kiehua hiljalleen kunnes seos on suurustunut.

  4. Lisää raastettu juusto sekä mustapippuri ja sekoita kunnes juusto on täysin sulanut.

  5. Lisää makaronit ja sekoita.

  6. Laita massa uunivuokaan ja paista 200-asteessa 20 minuuttia.

helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista