Etusivu Reseptit Lakritsi-kurpitsajuustokakku

Lakritsi-kurpitsajuustokakku

4.23256
Average: 4.2 (43 votes)

Juustokakku kurpitsatäytteellä on Halloween-juhlien jälkkäripöydän ehdoton kunkku. Uunissa valmistettavan juustokakun täyte saa makua kurpitsasoseesta ja Crème Bonjour tuorejuustosta. Juustokakku koristellaan O´hoj lakritsikastikkeella, nonparelleilla ja yrteillä.

kurpitsajuustokakku
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Pohja:
150
Flora & Voi
1
sokeria
1 kananmuna
2.5
vehnäjauhoja
1
grahamjauhoja
1
leivinjauhoja
0.25
kanelia
Täyte:
400
Crème Bonjour Maustamaton tuorejuustoa
150
kurpitsasosetta
1
Flora Ruoka 15%
4 kananmunaa
2
sitruunamehua
2
sitruunan raastettua kuorta
1
sokeria
0.5
Maizena maissitärkkelysjauhoja
0.5
O`hoj lakritsikastike
Valmistusohje: 

Aloita juustokakun valmistus leipomalla pohja. Kiinnitä leivinpaperi irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle. Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Vatkaa kananmuna seoksen joukkoon. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi. Painele taikina vuoan pohjalle nostaen taikinaa noin 4 cm vuoan reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin.


Valmista juustokakun täyte. Sekoita tuorejuusto, kurpitsasose (100 g), Flora Ruoka, kananmunat, sitruunamehu, sitruunan raastettu kuori, sokeri sekä maissitärkkelysjauhot tasaiseksi täytteeksi. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle.


Paista 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin tunnin ajan. Laske lämpötilaa 150 asteeseen ja pidennä paistoaikaa, jos juustokakku tummuu liikaa. Anna kakun jäähtyä vuoassa huoneenlämpöiseksi. Siirrä juustokakku jääkaappiin ja anna jäähtyä mielellään yön yli. Irrota juustokakku vuoasta ja koristele lakritsikastikkeella ja kurpitsasoseella (50 g) sekä tuoreilla yrteillä.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista