Etusivu Reseptit Lammaspata aprikoosilla

Lammaspata aprikoosilla

3.833335
Average: 3.8 (24 votes)

Aprikoosilla ja hunajalla makeutettu lammaspata saa itämaisen vivahteen inkivääristä ja korianterista!

annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
600
lampaan paahtopaistia
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
2
Flora Culinesse
1
jauhettua korianteria
1
juustokuminaa
1
kurkumaa
1
tuoretta inkivääriä, raastettuna
2 kanelitankoa
suolaa
pippuria
2
tomaattimehua
4
vettä
1
Knorr Fond "du Chef” täyteläinen liha-annosfondi
1
kuivattuja aprikooseja
1
hunajaa
1
korianteria
Valmistusohje: 

Ota paisti huoneenlämpöön tunti ennen valmistusta. Leikkaa paisti reiluiksi kuutioiksi. Hienonna sipulit. Ruskista paistikuutiot padassa ja lisää sipulit. Sekoita kaikki mausteet ja lisää pataan. Kääntele ainekset sekaisin ja anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää tomaattimehu, vesi, annosfondi ja nosta pata 175-asteiseen uuniin 3 tunniksi kannella peitettynä. Lisää pataan aprikoosit ja hunaja, anna hautua vielä 15 minuuttia. Tarkista maku. Viimeistele ennen tarjoilua tuoreella korianterilla. Tarjoile riisin kera.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista