Etusivu Reseptit Lämmin fetasalaatti valkosipulikastikkeella (K)

Lämmin fetasalaatti valkosipulikastikkeella (K)

4.333335
Average: 4.3 (15 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4 pientä perunaa
1 pieni punasipuli
2
kapriksia
250
kirsikkatomaatteja
n. 5 valkosipulinkynttä
kymmenkunta vihreää oliivia
200
fetajuustoa
muutama rosmariininoksa
1 romaine-salaatti
0.5
Flora Kulta margariinia
1
oliiviöljyä
1
mustapippuria
Kastike:
1.5
Hellmann’s Valkosipuli majoneesia
1
oliiviöljyä
0.5
kuivattua oreganoa
Valmistusohje: 

Keitä perunat kypsiksi ja anna jäähtyä. Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen.


Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi, kuori valkosipulinkynnet ja revi salaatti. Viipaloi jäähtyneet perunat. Leikkaa feta neljään osaan.


Valmista kastike sekoittamalla öljy voimakkaasti majoneesiin. Mausta oreganolla. Pyörittele kastike perunaviipaleisiin.


Voitele uunivuoka margariinilla. Lado vuokaan sipulit, tomaatit, oliivit ja kaprikset. Lisää muutama rosmariininoksa ja lorauta päälle oliiviöljyä. Rouhi mustapippuria kasvisten päälle.


Anna hautua uunin alatasolla noin 20 minuuttia. Lisää sitten fetapalat ja anna paistua 5–10 minuuttia uunista riippuen.


Kokoa salaatti asettelemalla salaatinlehtien päälle ensin majoneesilla maustettuja perunoita ja sitten kasviksia. Lisää lopuksi fetapalat varovasti ja koristele mustapippurilla. Nauti heti.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista