Etusivu Reseptit Lankkupihvit Béarnaisekastikkeella ja Duchesseperunalla

Lankkupihvit Béarnaisekastikkeella ja Duchesseperunalla

4.29412
Average: 4.3 (34 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
jauhoisia perunoita
3 kananmunankeltuaista
3
Flora Kulta juoksevaa
3
rypsiöljyä
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1
hienonnettua persiljaa
600
naudan ulkofileetä
1
Flora Kulta juoksevaa paistamiseen
2 tomaattia
0.5
Raastettua parmesanjuustoa
Suolaa ja pippuria
200
esikeitettyjä vihreitä papuja
4 siivua pekonia
275
Knorr Béarnaise sauce-kastiketta
Valmistusohje: 

Kuori ja paloittele perunat neljään osaan. Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä (noin 15 minuuttia).


Kuumenna uuni 225 asteeseen. Ota pihvit huoneen lämpöön.


Muusaa perunat sähkövatkaimella ja lisää sekaan kananmunankeltuaiset, Flora Kulta juokseva, rypsiöljy valkosipuli ja persilja. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Vispaa kunnes muusi on sileää, mutta älä liian kauan, jottei perunoiden tärkkelys liisteröidy.


Tee pavuista neljä nippua ja kiepauta pekonisiivu kunkin nipun ympärille. Paista rullia joka puolelta kunnes pekoni on rapeaa.


Aseta tomaatin puolikas puulaudalle tai uunin kestävään annosvuokaan. Pursota perunasosetta reunoille, siten että tomaatti jää yhteen kulmaan.  Paahda annoksia uunissa noin 10 minuuttia, kunnes perunat ja tomaatit saavat hieman väriä.


Paista pihvit kuumalla paistinpannulla haluttuun kypsyysasteen. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta pihvi puulaudalle/annosvuokaan duchesse reunuksen sisään, aseta papukäärö pihvin päälle ja kruunaa annos béarnaisekastikkeella.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista