Etusivu Reseptit Lapin ukon keitto

Lapin ukon keitto

4.136365
Average: 4.1 (22 votes)

Lapin ukon keitossa maistuu poro!

annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
240
poronkäristyslihaa
5
vettä
1 Knorr Kasvisliemikuutio
2 perunaa
150
kasvissuikaleita (pakaste)
2
Flora Ruoka 15%
200
Crème Bonjour Savuporo tuorejuustoa
musta- tai viherpippuria
persiljaa
Valmistusohje: 

Näin valmistat lapin ukon keiton:


  1. Kuumenna paistinpannu ja laita Flora juoksevaa pari ruokalusikallista paistinpannun pohjalle.

  2. Lisää poronkäristys ja ruskista kevyesti.

  3. Kuori ja pilko perunat.

  4. Kaada kattilaan vesi ja perunat.

  5. Lisää keitinveden ja perunoiden joukkoon kasvisliemikuutio.

  6. Anna kiehua noin 10 minuuttia.

  7. Lisää joukkoon suikalevihannekset ja poronkäristys.

  8. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

  9. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes tuorejuusto on sulanut.

  10. Ota keitto pois liedeltä ja mausta vielä ripauksella musta- tai viherpippuria.

  11. Tarjoile tuoreen persiljan kanssa.

helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista