Etusivu Reseptit Lasagne

Lasagne

4.058825
Average: 4.1 (17 votes)

Valmista maistuva lasagne vaivattomasti. Makua kastikkeeseen saat valmiilla basilika-tomaattikastikkeella sekä Knorrin lihaliemikuutiolla. Lasagnen makua täydentää täyteläinen valkokastike. Resepti sisältää kuusi annosta.

Lasagne
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Kastike:
3
Flora Culinesse juoksevaa
0.8
vehnäjauhoja
2.5
Flora Ruoka 15 %
5
maitoa
1
suolaa
0.5
valkopippuria
Kastike:
400
HK jauhelihaa
1
sipulia
2
valkosipulinkynttä
500
Basilika- tomaattikastike
0.5
vettä
0.5
Knorr Lihaliemikuutiota
1
oreganoa
0.5
mustapippuria
250
lasagnelevyjä
3
juustoraastetta
Valmistusohje: 

Näin valmistat lasagnen:


  1. Valmista aluksi valkokastike.

  2. Sulata rasva kattilan pohjalla.

  3. Lisää vehnäjauhot ja anna kiehua hetki.

  4. Lisää Flora Ruoka ja maito koko ajan sekoittaen.

  5. Kiehauta kastike ja anna sen kiehua miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia.

  6. Mausta suolalla ja pippurilla.

  7. Valmista seuraavaksi jauhelihakastike.

  8. Paista jauheliha paistinpannulla.

  9. Lisää joukkoon kuutioitu sipuli ja puristetut valkosipulin kynnet. Anna paistua hetki.

  10. Lisää joukkoon pastakastike. Huuhtele purkki vedellä ja kaada liemi kastikkeen joukkoon.

  11. Lisää kastikkeeseen liemikuutio ja mausteet ja hauduta hetki.

  12. Voitele suorakaiteen muotoinen uunivuoka.

  13. Aloita lasagnen kokoaminen kaatamalla neljännes valkokastikkeesta vuokaan.

  14. Lado seuraavaksi kolme lasagnelevyä ja pinnalle neljännes valkokastikkeesta ja puolet jauhelihakastikkeesta.

  15. Tee seuraavat kerrokset samalla tavalla.

  16. Asettele päällimmäiseksi neljännes valkokastikkeesta ja juustoraaste.

  17. Paista 175 °C:n lämpötilassa noin tunnin ajan.

Tarjoa lasagne höyryävän kuumana esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista