Etusivu Reseptit Lasagnette broilerista ja fetajuustosta

Lasagnette broilerista ja fetajuustosta

4.058825
Average: 4.1 (34 votes)

Broileri ja fetajuusto tuovat herkullista vaihtelua perinteiseen lasagnetteen!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
Kariniemen Kananpojan fileesuikaleita
1
Flora Culinesse juoksevaa
1
valkosipulinkynttä
1
Knorr Lasagnette ateria-aineksia
3
maitoa
6
vettä
50
aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
20
mustia oliiveja
1
oreganoa
50
fetajuustoa
voiteluun:
1
Flora Culinesse juoksevaa
Valmistusohje: 

Näin valmistat lasagneten broilerista ja fetajuustosta:


  1. Laita uuni lämpenemään 200 °C lämpötilaan.

  2. Paista broilerinsuikaleet Flora Culinessessa isossa paistokasarissa tai kattilassa.

  3. Lisää hienonnettu valkosipuli, kastikeainekset, maito ja vesi.

  4. Kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen.

  5. Suikaloi auringonkuivatut tomaatit ja paloittele oliivit. Murenna juusto.

  6. Lisää kaikki ainekset kastikkeeseen.

  7. Sekoita kastike ja pasta voidellussa vuoassa ja kypsennä uunin keskitasossa 30-35 minuuttia.

Tarjoa esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista