Etusivu Reseptit Liha-bratwurstipataa (G,L)

Liha-bratwurstipataa (G,L)

3.75
Average: 3.8 (4 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
0.6
peuranpaistia
2
bratwurstia
2
porkkanaa
2
sipulia
150
lanttua
0.5
oliiviöljyä
1
suolaa
1
pippurisekoitusta
1
timjamia
3
Turun Sinappia
2
siirappia
2
laakerinlehteä
1
kanelitankoa
1
Knorr Lihaliemikuutiota
5
vettä
Valmistusohje: 

Kuutio liha ja pilko makkarat ja kuoritut kasvikset. Kuumenna öljy pannussa tai paistokasarissa. Ruskista lihakuutiot ja makkarapalat useammassa erässä. Mausta sinapilla, siirapilla ja mausteilla. Laita palat paistokasariin tai pataan, sekoita kasvispalat, murennettu liemikuutio ja vesi joukkoon. Hauduta kannella peitettynä miedolla lämmöllä liedellä. Tarkista maku, lisää mausteita tarvittaessa. Tarjoa perunoiden ja puolukka-vihersalaatin kanssa.


Vinkki! Hauduta pata uunissa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista