Etusivu Reseptit Lihapulla-perunacurry

Lihapulla-perunacurry

3.6
Average: 3.6 (5 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Taikina:
500
naudan paistijauhelihaa
1.5
Flora Ruoka 15 %
1
kananmunaa
0.8
korppujauhoja
1
sipulia
1
Garam masala -maustetta
1
currya
1
kurkumaa
0.5
valkopippuria
Lisäksi:
6 perunaa
1
Flora Culinesse juoksevaa paistamiseen
1 pieni sipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2
Intialaista currytahnaa
0.5
mustapippuria
2.5
Flora Ruoka 15%
2
sitruunamehua
2
kookosmaitoa
(vettä)
0.5
suolaa
Valmistusohje: 

Sekoita jauhelihan joukkoon Flora ruoka, kananmuna, korppujauhot, hienonnettu sipuli, garam masala, curry, kurkuma ja valkopippuri.


Sekoita taikina tasaiseksi. Pyörittele jauhelihataikinasta vedellä kostutetuin käsin 40–45 lihapullaa. Laita pullat uunipellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 200 °C:n lämpötilassa 20 minuuttia.


Paloittele perunat kuutioiksi ja kuumenna Flora Culinesse korkeareunaisessa paistinpannussa tai kasarissa. Paista perunoihin pannulla kaunis väri. Lisää sipulit ja kuullota pehmeäksi. Lisää myös currytahna ja mustapippuri, sekoita hyvin.


Kaada Flora ruoka, sitruunamehu ja kookosmaito paistinpannulle ja kiehauta.


Lisää tarvittaessa tilkka vettä. Mausta suolalla ja hauduta kannen alla niin, että perunat ovat kypsiä.


Nostele kastikkeeseen myös lihapullat ja tarjoile.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista