Etusivu Reseptit Lihapullat pippurikastikkeessa

Lihapullat pippurikastikkeessa

4.25
Average: 4.3 (8 votes)

Valmista herkulliset lihapullat pippurikastikkeessa! Pippurikastikkeeseen saat helposti makua Créme Bonjourin pippurilla maustetulla ruokakermalla. Perinteiset lihapullat valmistat taas helposti Knorr sipulikeiton avulla. Sipulikeitto on lihapullien luottomaustaja - kokeile sinäkin!

Lihapullat pippurikastikkeessa
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1 ps Knorr Ranskalaista Sipulikeittoa
0.5
korppujauhoja
1
kananmunaa
2
creme fraichea
400
HK Naudan jauhelihaa
kastike:
2
Crème Bonjour Maustettu Ruokakerma, pippuri
2
vettä
1
tomaattipyrettä
0.5
Knorr Lihaliemikuutiota
1
Maizena ruskeaa suurustetta
1
silputtua persiljaa
Valmistusohje: 

Sekoita sipulikeittoainekset, korppujauhot ja creme fraiche keskenään. Lisää kananmuna ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikinasta lihapullia. Laita pullat uunipellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 200 C:n lämpötilassa noin 20 minuuttia. Valmista tällä välin kastike. Kuumenna Crème Bonjour Ruokakerma ja vesi kattilassa. Lisää tomaattipyree ja puolikas liemikuutio. Kiehauta. Lisää suuruste kiehuvaan nesteeseen samalla sekoittaen ja keitä vielä minuutti. Ennen tarjoilua lisää persiljasilppua. Tarjoa lihapullat ja pippurikastike keitettyjen perunoiden, perunamuusin tai pastan kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista