Etusivu Reseptit Lime/valkosuklaajuustokakku

Lime/valkosuklaajuustokakku

3.70588
Average: 3.7 (17 votes)
Anonyymi

Lime ja valkosuklaa sopivat yhteen erinomaisesti, loistava makupari!
Raikas ja makea, hienostunut maku ja ehdoton kahvipöydän kuningatar.

Lime/ valkosuklaajuustokakku
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
150
Digestivekeksejä tai kaurakeksejä
75
Sulaa voita
3
Vispi tai kuohukermaa laktoositon
130
Valkosuklaata
200
Maustamatonta tuorejuustoa laktoositon
2
Lime hedelmää kuori sekä mehu
KIILLE
2
Limeä kuori ja mehu
2
Vettä ja muutama tippa vihreää elintarvikeväriä
1
Sokeria
8 Liivatelehtiä, 4 täytteeseen ja 4 kiilteeseen
Syötäviä kukkia, valkosuklaata koristeiksi
Valmistusohje: 

Murskaa keksit blenderillä, lisää sulatettu voi ja painele irtovuokan pohjalle, nosta jääkaappii kovettumaan, kun teet täyteen.

Raasta luomulimen kuoret ja purista mehu. Sulata suklaa vesihauteessa.

Vaahdota kerma, lisää tuorejuusto ja sulatettu suklaa, lopuksi limekuorenraaste ja mehuun sekoitetut liivatteet.

Kaada seos pohjan päälle ja tasoita, nosta jääkaappiin hyytymään.

Tee kiille.

Limemehuun sokeri, vesi ja elintarvikeväriä, lopuksi pieneen vesimäärän sekoitetut liivatteet. Kaada kiille kakun päälle ja anna hyytyä jääkaapissa.

Koristele elävillä kukilla/ valkosuklaalla mielesi mukaan.

Annoksesta tulee yksi kakku.

Tee kakku irtopohjavuokaan.


vaativa
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista