Etusivu Reseptit Linssikeitto (G,K,♥)

Linssikeitto (G,K,♥)

3.59091
Average: 3.6 (22 votes)

Värikkään linssikeiton voi valmistaa punaisista tai vihreistä linsseistä!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
sipulia
2
perunaa
1
porkkanaa
1
Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
9
vettä
2
punaisia linssejä
1
Knorr Kanaliemikuutio
2
tomaattipyreetä
2
Flora Kevyt Ruoka 7%
1
sambal oelekia
40
aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
1
yrttimaustesekoitusta
0.3
balsamiviinietikkaa
0.5
rouhittua mustapippuria
Valmistusohje: 

Näin valmistat linssikeiton:


  1. Hienonna sipuli, kuori ja paloittele perunat ja porkkana.

  2. Kuullota sipuli Becel Juokseva kasviöljyvalmisteessa isossa kattilassa – älä ruskista.

  3. Huuhtele ja valuta linssit lävikössä.

  4. Lisää kattilaan vesi, perunat, porkkana, punaiset linssit, liemikuutio ja tomaattipyre. Sekoita ja anna keiton kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes linssit ovat pehmeitä. (Jos käytät vihreitä linssejä, keitä ensin 15 minuuttia, lisää vasta sitten juurekset ja keitä vielä 15 minuuttina).

  5. Lisää keittoon Flora Kevyt Ruoka ja mausta sambal oelekilla, viipaloiduilla aurinkokuivatuilla tomaateilla, yrttimaustesekoituksella, balsamiviinietikalla ja mustapippurilla.

Tarjoa linssikeitto tuoreen leivän ja kasvirasvalevitteen kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista