Etusivu Reseptit Lipton Intense Mint granita ja sitruunacurd

Lipton Intense Mint granita ja sitruunacurd

3.57576
Average: 3.6 (33 votes)

Sisilialainen hileinen herkku granita on raikas kesäpäivän viilentäjä. Sitruunainen granita saa mintun makua Lipton Intense Mint- teestä. Tarjoile granita pehmeän sitruunacurdin kanssa ja koristele annos mintun lehdillä. Nauti jäinen annos kuuman kesäpäivän herkkuna! 

granita
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
3
vettä
0.5
sokeria
1
sitruunamehua
2
Lipton Intense Mint -teetä
Sitruunacurd:
2 sitruunan kuori
1
sitruunamehua
3 keltuaista
0.5
hillosokeria
1
sokeria
50
Flora & Voi normaalisuolainen
tuoretta minttua koristeluun
Valmistusohje: 

Valmista granita kiehauttamalla vesi, sokeri ja 1 rkl sitruunamehua. Lisää teepussit ja anna hautua 10 minuuttia. Kaada haudutettu liemi laakeaan astiaan ja laita pakastimeen vuorokauden ajaksi.


Valmista sitruunacurd. Raasta sitruunoiden kuori ja purista mehut. Laita kattilaan kuoriraaste, mehu, keltuaiset ja sokerit. Kuumenna seosta koko ajan vatkaten kunnes se kiehahtaa. Säädä lieden lämpötila alhaisemmalle ja jatka keittämistä kunnes seos on sakeaa. Kaada seos kulhoon ja nosta kulho kylmään vesihauteeseen. Vatkaa sähkövatkaimella kunnes seos on vaahtomaista. Lisää joukkoon pehmeä Flora & Voi pieninä nokareina. Jatka vatkaamista kunnes seos on tasaista.


Raaputa jäätyneestä granitasta hileitä haarukan avulla. Kokoa lasiin tai tarjoiluastiaan kaunis annos sitruunacurdista ja granitasta. Koristele granita tuoreilla mintun lehdillä.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista