Etusivu Reseptit Lohi-pinaattipasta (G,♥)

Lohi-pinaattipasta (G,♥)

4.166665
Average: 4.2 (30 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
250
täysjyväpastaa
kastike:
1
sipulia
400
lohifileetä
1
sitruunan raastettua kuorta
3
sitruunanmehua
150
tuoretta pinaattia
1
Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
2.5
Flora Kevyt Ruokaa
0.8
Knorr kasvisfondia
0.3
mustapippuria
Valmistusohje: 

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna sipuli ja kuutioi nahaton kalafilee. Pese sitruuna huolellisesti, raasta sen kuori ja purista mehu. Huuhtele pinaatti ja poista paksuimmat lehtiruodit. Kuullota sipuli rasvassa paistokasarissa, lisää kala. Paista 5 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Lisää pannulle Flora Kevyt Ruoka, sitruunankuori ja -mehu, liemitiiviste sekä mustapippuri. Kuumenna. Sekoita joukkoon pinaatit ja anna kiehua noin 3 minuutin ajan. Tarjoa kastike pastan ja raikkaan salaatin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista