Etusivu Reseptit Lohilasagne

Lohilasagne

4.285715
Average: 4.3 (14 votes)

Herkullinen lohilasagne kätkee sisäänsä pinaattia ja tuorejuustoa!

annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
vettä
1
vehnäjauhoja
300
Crème Bonjour Katkarapu tuorejuustoa
0.5
muskottipähkinää
1
basilikaa
300
pakastepinaattia
250
kylmäsavustettua kirjolohta
400
lasagnelevyjä
Valmistusohje: 

Näin valmistat lohilasagnen:


  1. Laita vesi, jauhot, tuorejuusto ja mausteet paksupohjaiseen kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen.

  2. Hauduta kastiketta noin 5 minuuttia ja lisää valmiiseen kastikkeeseen pakastepinaatti.

  3. Laita voidellun uunivuoan pohjalle noin 2 dl kastiketta. Levitä kerros lasagnelevyjä kastikkeen päälle ja peitä kastikekerroksella. Lado päälle lohiviipaleita ja jatka kerrosten täyttämistä kastikkeella ja kalalla siten että ylimmän lasagnelevykerroksen päällä on pelkkää kastiketta.

  4. Paista lasagne 200 °C:n lämpötilassa noin 45 minuuttia.

  5. Peitä vuoka foliolla ja anna lasagnen vetäytyä noin puoli tuntia ennen tarjoilua.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista