Etusivu Reseptit Lohivartaat juureksilla ja tillikurkulla (G)

Lohivartaat juureksilla ja tillikurkulla (G)

4.17647
Average: 4.2 (17 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
lohikuutioita
2
punasipulia
2
paprikaa
0.5
suolaa
0.5
rouhittua mustapippuria
2
sitruunanmehua
8
bambuvarrasta
Lisäksi:
4
uuniperunaa (esim. Rosamunda)
2
porkkanaa
200
palsternakka
3
Becel Juokseva kasviöljyvalmiste
0.5
suolaa
1
rouhittua mustapippuria
1
timjamia
1
rakuunaa
Lisäksi:
1
kurkkua
0.5
tilliä
0.3
Becel majoneesia
1
sokeria
2
viinietikkaa
Valmistusohje: 

Kuori ja leikkaa punasipuli lohkoiksi. Leikkaa paprika reilunkokoisiksi paloiksi. Sekoita suola, pippuri ja sitruunamehu keskenään. Lisää mausteseokseen lohipalat, sekoita ja anna maustua noin puoli tuntia. Laita bambuvartaat likoamaan veteen noin puoleksi tunniksi. Kuumenna uuni 225°C:n lämpötilaan. Pujottele vartaisiin lohipala, sipuli, paprika; aloita ja lopeta lohipalalla. Pese ja lohkoa perunat. Sekoita Becel Juokseva, suola, pippuri ja yrtit keskenään. Sekoita rasvaseos perunoihin ja paista uunissa 15-20 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä ja kauniin ruskeita. Paista lohivartaat grillissä tai parilapannulla kypsiksi. Pese ja leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi ja hienonna tilli. Mausta majoneesi viinietikalla, tillillä ja sokerilla. Sekoita kastike kurkkuviipaleiden joukkoon. Anna maustua vähintään puoli tuntia. Tarjoa lohivartaat, perunat ja tillikurkut tumman leivän kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista