Etusivu Reseptit Lucian päivän sahramipullat

Lucian päivän sahramipullat

2.4
Average: 2.4 (5 votes)

Ripaus sahramia tuo väriä ja ylellisyyttä perinteiseen pullataikinaan!

annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
100
Flora normaalisuolainen 60 % margariinia
2.5
maitoa
25
tuorehiivaa
2 kananmunaa
1
sokeria
0.5
suolaa
0.5
sahramia
1
kardemummaa
7
vehnäjauhoja
Koristeluun:
Säilöttyjä kirsikoita
Rusinoita
Valmistusohje: 

Näin valmistat sahramipullat:


  1. Sulata rasva ja sekoita joukkoon maito.

  2. Anna jäähtyä hieman ja liota hiiva maito-rasvaseokseen.

  3. Lisää 1 kananmuna, sokeri sekä mausteet. Sekoita huolellisesti.

  4. Lisää vehnäjauhoja vähitellen, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

  5. Peitä kulho keittiöliinalla ja anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

  6. Muotoile kohonneesta taikinasta pullia. Tarvittaessa voit lisätä hieman jauhoja, jos taikina meinaa jäädä kiinni työpöytään tai käsiin.

  7. Nosta pullat leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota niitä noin 10 minuuttia.

  8. Riko kananmuna kuppiin ja sekoita sen rakenne tasaiseksi haarukalla.

  9. Voitele pullat kananmunalla ja koristele kirsikoilla sekä rusinoilla.

  10. Paista 220° 6–10 minuuttia uunin tehokkuudesta riippuen.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista