Etusivu Reseptit Maa-artisokkakeitto

Maa-artisokkakeitto

4.36
Average: 4.4 (25 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
600
maa-artisokkia (noin 10 kpl)
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1
Knorr fond ”du Chef” kasvisannosfondi
5
vettä
300
jauhoista perunaa (esim. puikula tai rosamunda)
50
Crème Bonjour voi & rypsiöljy
4
Flora ruoka 15%
2
Crème Bonjour Cuisine sipulisekoitus
suolaa
valkopippuria
1
jauhettua muskottipähkinää
Valmistusohje: 

1. Kuori maa-artisokat ja perunat, pilko niitä vähän pienemmiksi. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli.

2. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä sipuli ja valkosipuli. Lisää maa-artisokat ja pyörittele hetki. Lisää vesi, annosfondi, Flora ruoka, perunat ja mausteet.

3. Kypsennä, kunnes vihannekset ovat pehmenneet, eli noin 15 minuuttia.

4. Soseuta keitto, lisää Cuisine ja tarkista maku. Tarjoa keiton kanssa tuoreita sämpylöitä tai leipäkrutonkeja.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista